میخوام شکایت کنم، با قولنامه بکنم یا بگم منزل رو تصرف کرده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #47528341

من منزلم رو در سایت دیوار واسه اجاره گذاشتم بعد آقا و خانمی اومدن اجاره کردن و قولنامه بین خودمون دست نوشته نوشتیم بعد که قرار بود رهن منزل رو بدن گفتن باید چند روز صبر کنم و با التماس کلید خونه رو گرفتن من هم قولنامه ندادم و یه سفته هم گرفتم اما الان دو ماه گذشته و نه رهن رو دادن نه اجاره بها رو .
با کدام زودتر به پولم و حکم تخلیه منزل میرسم.
ممنوووووونم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. با توجه به فرمایش شما مشخص است که اجاره نامه فاقد امضای شهود می باشد بنابراین نمی‌توانید درخواست تخلیه فوری به شورا تقدیم دارید.
توصیه میشود یا درخواست حکم تخلیه دهید یا مطالبه مبلغ رهن.
در صورتی که بخواهید از راه کیفری اقدام کنید نیز به نتیجه نمی‌رسید، چون با اذن قبلی شما وارد منزل شده اند.

در صورتی میتوانید اقدام به اخذ دستور تخلیه کنید که دونفر شاهد ذیل اجاره نامه را امضا نموده باشند و تاریخ اجاره نیز منقضب شده باشددر غیر اینصورت صرفا مطالبه وجه نقد علیه مستاجر(مطالبه مبلغ رهن)

سلام
اگر قرارداد اجاره بین شما منعقد نشده، تصرف طرف و ادامه آن بمنزله تصرف عدوانی بوده و می توانید تحت این عنوان، اقدام قانونی نمایید.

سلام
در صورتی که اجاره فی ما بین ثبت نگردیده است در حکم تصرف عدوانی می باشد !

شما دادخواست تخلیه فوری ملک را از دادگاه بخواهید و اجرت المثل ایام تصرف نیز در قسمت خواسته قید کنید !