برای نصب آسانسور آیا رضایت تمامی واحد ها الزامی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶,۴۶۲ #47238

با سلام
مشخصات آپارتمان :
4 طبقه تک واحدی به علاوه یک زیر زمین که در سند طبقه چهارم به عنوان انباری ذکر شده است .مساحت تمام طبقات یکسان هست .ولی طبقه چهارم به خاطر وجود انباری واقع در زیر زمین مساحت بیشتری را شامل میشود .دارای فضای مجزا از راه پله ها برای آسانسور .

در جلسه مجمع که اینجانب مدیر هستم .طبقه اول ودوم با گذاشتن آسانسور مخالفت کردند .
با توجه به اینکه مساحت طبقات یکسان است ولی طبقه 4 مساحت بیشتری به علت وجود انباری دارد .آیا میتوان آسانسور گذاشت ؟

مساحت داخل سند موافقان :225متر مساحت داخل سند مخالفان :150 متر

اگر امکان گذاشتن آسانسورمیباشد ..سهم پولی هر طبقه چگونه است؟؟؟

شما در جواب دوستی اعلام کردید مساحت بیشتر حق تصمیم گیری دارد ..
ضمنا این ماده از قانون تملک آپارتمان ها این حق را نمیدهد ؟
ماده 6 - چنانچه قراردادی بین مالکین یک ساختمان وجود نداشته باشد کلیه تصمیمات مربوط به اداره و امور مربوط به قسمت های مشترکبه اکثریت آرا مالکینی است که بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را مالک باشند.

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده چهارم قانون تملک آپارتمان‌ها، اگر مجموع مساحت طبقات بالایی(طبقات موافق نصب آسانسور) از مساحت واحد طبقه پایینی (طبقات مخالف نصب آسانسور) بیشتر باشد، سایر مالکین می‌توانند به صورت قانونی در خصوص نصب آسانسور اقدام نموده و حق‌السهم نصب آسانسور را به همراه خسارات احتمالی از مالکین معترض دریافت کنند.البته این مورد شامل ساختمان هایی می شود که محل قرار گیری آسانسور از پیش تر تعیین شده است و در موارد غیر این، بحثی به مراتب پیچیده تر دارد. در نهایت رضایت همه افراد برای گرفتن فضای اختصاصی در واحدشان الزامی است. . برابر ماده ۱۰ هر کس موظف است طبق قانون با محاسبه میزان سهم اختصاصی نسبت به پرداخت میزان سهم خود بابت نگهداری قسمت مشترک اقدام نماید هرچند از آن قسمت استفاده ننماید.از سوی دیگر مطابق بند ب ماده ۴ آیین‌نامه قانون تملک آپارتمان‌ها آسانسور جزو قسمت‌های مشترک است به استناد ماده ۲۳ آیین‌نامه هزینه نگهداری تاسیسات از جمله آسانسور بدون توجه به میزان مساحت زیربنا محاسبه و قابل پرداخت است.

سلام
با رضایت تمامی ساکنین امکانپذیر است

اخذ رضایت تمام مالکین برای نصب اسانسور الزامی است

با رضایت تمامی ساکنین امکانپذیر خواهد بود.

موضوع اداره ی امور ساختمان ، متفات است با موضوع مالکیت در ساختمان و آپارتمان. احداث هر گونه سازه و تجهیزات در ساختمانی که فرایند اخذ پایان کار را طی کرده است ، منوط و مشروط است بر تراضی کلیه مالکان به هر میزان از مالکیت اختصاصی و قدر السهم از عرصه.

در صورتیکه ساختمان دارای گواهی پایان کار باشد و در حال حاضر قصد گداشتن آسانسور را داشته باشید باید رضایت تمامی واحدها را داشته باشید که در این صورت هزینه ها باید به صورت مساوی پرداخت شود.

موید باشید