آیا میتوان روی یک پرونده دو بار اعسار زد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۷ #47166507

باسلام
پرونده ای داشتم در مورد چک برگشتی که خوانده یک مرتبه اعسار زد و هیچ جلسه ای شرکت نکرد و اعسارش رد شد و قطعیت رای رد دعوا خوانده بابت اعسار صادر شد و با قسطی شدن مبلغ موافقت نشد، حالا باز توی پرونده اعسار زده و مانع جلبش شده، مگه میشه دوبار اعسار زد؟ هر بار که من حکم جلبش بگیرم اونم بره اعسار بزنه و جلب نشه؟؟؟ الان چهار ساله داستان ما همینه

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مجددا آثار ایشان رد شود می تواند دادخواست اعسار مجدد دهد ولی مانع صدور حکم جلب نیست.

می تواند اعسار مجدد بخواهد ولی این امر مانع جلب نخواهد بود

اگر یک بار حکم اعسار صادر شده برای بار دوم باید تقاضای تعدیل کرد

فرد در صورت معسر شدن میتواند اعسار بدهد تا مبلغ بدهی را بصورت اقساط پرداخت نماید اگر این بار نیز در جلسات حاضر نشود میتوانید به دلیل طولانی کردن دادرسی و پرونده اقدام نمایید