در جلسه ترک انفاق در دادسرا به دادیار چه بگویم که رای به نفع من صادر شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۴۰ #46988694

با سلام
دوماه پیش ترک انفاق زدم و به کلانتری ارجاع شد و وقت مشاوره دادن اما شوهرم حاضر نشد و من تشکیل پرونده دادم، الان برای اخذ توضیح به دادسرا باید بروم، حالا در این مدت شوهرم عدم تمکین زد و جلسه دادگاهش هم تشکیل شد و من اعلام کردم که حاضر به تمکین هستم، رای هم آمده که زوج باید مسکن و اثاث البیت تهیه کنه، البته ما در دوران عقد نیستیم بلکه خونه ای که توش زندگی میکردیم قولنامش به نام پدر شوهرم بود و من بخاطر مشکلات پیش اومده جهازم رو بردم، و الان میدونم خونه رو پس دادن، در واقع همه این داستان ها بازی هایی بود که خانواده شوهرم ساختن و حتی تازه متوجه شدم چند ماه پیش با وجود اینکه من در زندگی بودم شوهرم عدم تمکین زده بود، ولی اون زمان من نه ثنا داشتم نه برگه ای اومده بود، و حتی در این دوران شوهرم مطالبه طلا کرده و فشار فکری که مهریه ات رو ببخش و وسایل خانه هم وظیفه تو هستش و جهازت رو برگردون.
حالا فردا در دادسرا چه توضیحات قانع کننده ای بدم؟ تا اینکه رای دادگاه رو با خودم ببرم؟
با تشکر از راهنمایی های شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهیزیه را نبرید و زوج موظف به تامین وسایل زندگی است ، در دادگاه ترک انفاق بگویید شما را از خانه بیرون کرده است و نفقه هم پرداخت ننموده .