خانمم میتونه تمام حقوق مالی خودشو از قبیل مهریه و.. تو برگ سند عادی ببخشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۷ #46951766

سلام.
میخواستم بدونم خانمم میتونه تمام حقوق مالی خودشو از قبیل مهریه اجرت المثل نفقه و...تو برگ سند عادی از من ابرا کنه؟؟
بین خودمون توافق کردیم.
در ضمن ایشون فقط به سند عادی رضایت داره و میگه امضا و اثر انگشت میزنم و دفترخانه نمیاد.
و ایا چنین چیزی ارزش قانونی داره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسناد عادی هنگامی اعتبار اسناد رسمی را دارند که از سوی شخصی که سند علیه او ابراز شده مورد تایید واقع شود

بخشش مهریه اجرت المثل و نفقه و حقوق مالی زوجه به موجب سند عادی تنها در زمانی معتبر و دارای ارزش است که در دادگاه خود زوجه نیز به آن اقرار نمایند در غیر این صورت با انکار زوجه این مدرک ارزش و اعتبار نخواهد داشت

اگر همسرتان مطالبه مهریه نماید وشما به ان برگه استناد نمایید و ایشان بپذیرد مورد تایید است در غیر این صورت مورد قبول نیست.

سلام
اسناد عادی هنگامی اعتبار اسناد رسمی را دارند که از سوی شخصی که سند علیه او ابراز شده مورد تایید واقع شود یعنی چنانچه همسر شما مهریه اش را مطالبه نمود و شما آن برگه عادی را در مقابل ارائه نمایید و ایشان بپذیرد وگرنه در مقابل سند نکاحیه ارزشی ندارد