مراجعه زوجه در نبود زوج بعد از دوماه ترک منزل چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #46704009

با سلام .خانم بنده دوماه است ترک منزل کرده و من الزام به تمکین داده ام تازمانی که من خانه هستم مراجعه نمیکند ولی وقتی من سر کار هستم به مراتب مراجعه میکند و هر دفعه چیزی از منزل میبرد که من متوجه نمیشم چه چیزی میبرد چون در فیلم دوربین مداربسته زیر چادرش میگیرد و میبرد و چندین مرتبه هم داخل پلاستیک مشکی گذاشته و با خود میبرد .ما یازده تیر دادگاه داریم .این خانم بعد از رای دادگاه اگر تمیکن نکرد من باید چکار کنم میتوانم قفل منزل را عوض بکنم چون میترسم از نظر امنیت جانی چیزی در مواد غذایی بریزد و کار دستم بدهد و از طرفی من نمیدانم چه چیزی با خود میبرد .خانم تا کی میتواند به این روند ادامه دهد .روشن توضیح بدهید ممنون میشم .باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعدازرای دادگاه به تمکین . ۲حال دارد
یا زوجه به زندگی مشترک برمیگردد یا نه
اگر برنگشت می توانید تقاضای ازدواج مجدد کنید

باسلام
.بعداز صدور حکم دادگاه اگه همسرتان بازهم تمکین نکرد میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را بنمایید ضمن اینکه قفل منزل را هم میتوانید عوض کنید

تمام مطالبی را که عنوان کردید درجلسه رسیدگی تمکین مطرح کنید . ولی قفل را عوض نکنید ، چون دردعوی تمکین اثرگذار