مدت زمان اجرائیه چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۳۲ #46682939

سلام من ۸۰ میلیون چک داشتم از کسی بابت طلب که برگشت زدم و اقدام کردم طرفم هم علیه من شکایت خیانت در امانت کرد وپرونده رایکسال عقب انداخت الان در دادگاه کیفری من برائت قطعی گرفتم و در دادگاه حقوقی هم طرفم محکوم به پرداخت هست.
سوال اول::: ۸۰ میلیون تومان با تاخیر یکسال که باید پرداخت کنه حدودا چقدر میشه؟؟؟؟
سوال دوم::::از وقتی اجرائیه صادر بشه چقدر طول میکشه من به پولم برسم.؟؟؟؟
سوال سوم ::: طرفم خونه و ماشین و مغازه داره آیا میتونه السار بزنه یا خیر؟؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، مجموعا حدود ۱۳۰ میلیون تومان،البته تاخیر تادیه از زمان صدور لغایت زمان اجرا قابل مطالبه است
از زمان ابلاغ اجراییه ۱۰ روز مهلت اجرا خواهند داشت
میتوانید نسبت به درخواست تامین خواسته و توقیف اموال اقدام کنید

بعداز صدور اجراییه و تشکیل پرونده در اجرای احکام هر نوع مال اعم از منقول و غیرمنقول قابل توقیف است.

خسارت تاخیر براساس شاخص بانک مرکزی در زمان وصول محکوم به ،محاسبه می گردد.

با سلام
اگر دادنامه مطالبه وجه چک قطعی شده باشد، در صورت انتقال اموال خویش مرتکب جرم می شود لیکن اعسار محکوم علیه با توجه به توضیحات شما پذیرفته نمی شود، خسارت تاخیر تادیه هم در صورت مطالبه از سوی محکوم له لغایت یوم الاجرا پرداخت خواهد گردید

با سلام
تاخیر تادیه هر سال متغیر بوده و طبق شاخص بانک مرکزی و تورم اعلام می‌شود و لذا باید سال محکومیت و تاخیر تادیه باید باشه تا محاسبه بشه ضمنا ۱۰ روز پس از ابلاغ اجراییه محکوم علیه میتونه دادخواست اعسار بده و تقسیط کنه و اگر اموالی از او (ماشین )وجود داره میتونین از طریق اجرای احکام توقیف و مبلغ خود را از این محل بعد از طی مراحل مزایده وصول نمایید