میتونم طلاها رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۶ #46540672

با سلام وخسته نباشید
بنده در زمان ازدواج طلا برای همسر خود خریداری کردم بعد از چهار سال زندگی مشترک داریم جدا میشیم طلا ها رو همسرم با خودش برداشته برده میخاستم بدونم میتونم شکایت کنم و طلا ها رو پس بگیریم فاکتور طلا ها پیش خودمه میتونم طلاها رو پس بگیرم راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که بتوانید اثبات نمایید که طلاهامتعلق به خودتان می باشدودراختیارهمسر تان می باشندمیتوانیدبه استنادشهادت شهودویاسوگندوهمچنین فاکتورهای که دارین دادخواست استردادطلاجات رامطرح نمایید

باسلام
طلاها هدیه است نمیتوانید مگر اذعای هبه ورجوع از هبه نمایید

سلام. اگر دلیلی جهت اثبات این ادعا که ایون طلای شما رو برده دارید ، می تونید طرح دعوا کنید. صرف فاکتور کافی نیست.

سلام
برای پس گرفتن طلاها در ابتدا یک اظهارنامه ، تنظیم وبرای ایشان ارسال کنید، بعد از گذشتن مهلت مقرر، اگر از استرداد طلاها خودداری کردند، به استنادفاکتورهادادخواست استرداد طلا مطرح کنید

با سلام
در صورت موجود بودن طلاها می توانید استرداد کنید

سلام و درود. استرداد طلا اگر به عنوان هدیه باشد به شرطی ممکن است که ابتدا اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست استرداد مال موهوبه بدهید اما اینکه بتوانید نتیجه بگیرید یا خیر به مواردی بستگی دارد از جمله اینکه ۱. همسر شما اصل دریافت هدیه را قبول نماید و ۲. طلاها موجود باشد اما اگر طلاها را فروخته باشند یا به دیگری هدیه داده باشند قابل استرداد نیست. در نهایت با در نظر گرفتن اینکه همسر شما هم از ظرفیت مشاوره با وکلا استفاده خواهد نمود طرح چنین دعوایی را توصیه نمی نمایم.

می توانید در صورت موجود بودن طلاها از هبه روجع نمایید و به استناد فاکتور دادخواست استرداد دهید