میتونه حکم جلب بنده را بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۴ #46515175

باسلام من یه چک دست بنده خدایی داشتم که تاریخ سر رسید ان بهمن ماه سال ۱۳۹۲ هست و این بمده خدا بهمن ماه سال ۹۸ رفته و از بنده در شورای حل اختلاف شکایت کرده است میخواستم بدونم با وجود اینکه حدود ۶ سال از تاریخ سررسید چک گذشته و در واقع چک حقوقی میباشد شاکی میتونه حکم جلب بنده را بگیرد چون با بنده خدایی صحبت کردم و گفت با توجه به حقوقی بودن چک امکان جلب نیست و فقط حکم توقیف اموال میدهند و در نهایت براتون قسط بندی میکنند

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با صدور اجراییه و عدم پرداخت مبلغ چک از سوی شما ، با درخواست خواهان حکم جلب علیه شما صادر خواهد شد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، امکان صدور حکم جلب در شرایط قانونی متصور خواهد بود

سلام
اگر بعد از صدور اجرائیه از پرداخت امتناع ورزید امکان جلب شما وجود خواهد داشت.

سلام
پس از صدور اجرائیه در صورتیکه از پرداخت امتناع نمایید امکان جلب شما وجود خواهد داشت.

با سلام
بعد از صدور حکم مبنی بر محکومیت شما به پرداخت و ارسال اجرائیه به واحد اجرای احکام درصورت توقیف اموال که هیچ...
در صورا درخواست اعسار و قسط بندی هم که هیچ...
اما اگر هیچکدام از این دو صورت نگیرد یا پس از قسط بندی، اقساط را پرداخت ننمایید، جلب می شوید

با سلام
در صورت محکومیت شما برای پرداخت طی اجرای حکم شما موظف به پرداخت وجه یا تقدیم اعسار به دادگاه خواهید بود اگر اعسار شما مورد موافقت دادگاه قرار گرفت بصورت اقساطی پرداخت خواهید کرد اما اگر حتی یکی از اقساط را نیز پرداخت ننماید خواهان میتواند حکم جلب شما را تقاضا نماید .

سلام بله امکان جلب وجود دارد . پرونده حقوقی بعد تز قطعیت و درصورت عدم دسترسی به اموال ، حکم جلب صادر میگردد