بعد از این که جعلی بودن سند سیم کارت در دادگاه ثابت بشه پای این شخص محکوم است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶۲ #46425727

باسلام، برای من پرونده ای تشکیل شده بود بنده به اتهام مشارکت در کلاهبرداری مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومن رو از حساب شخصی برداشت کردم به صورت اینترنتی که روز دادگاه متوجه شدم با سیم کارتی به نام من که برای من نبود من سند نزده بودم این مبلغ از حساب شاکی برداشت شده و قسط وام قرض الحسنه شخصی که با من متهم بوده واریزشده خلاصه بنده در دادگاه اعلام کردم که خط برای من نیست وحکم برایت رو گرفتم درحال حاضر بنده از اون شخص که پول رفته به حسابش شکایت کردم با موضوع استفاده از اوراق هویتی دیگران سوالم اینه بعد از این که جعلی بودن سند سیم کارت در دادگاه ثابت بشه پای این شخصی که ازش شکایت کردم گیر هست یا نه چند سالم متواری هست شرمنده طولانی شد ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله و حتی دفتر خدمات ارتباطی که مرتکب این تخلف شده نیز مسئول هست

اولا اگر واقعا سند سیم کارت در سیستم مخابرات یا ایرانسل بنام شما ثبت شده مطمنا اسناد سجلی شما جعل گردیده است و استفاده شده است.
میتوانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید.
ثانیا فرد یا افرادی که با سونیت از طریق سیم کارتی به اسم شما خریداری کرده وقصد در کلاهبردار نشان دادن شما داشته است میتوانید شکایت نمایید.