اگر راضی به طلاق نباشم چه کارهایی میتونه بکنه تا فشار بیاره بهم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۷۴۹ #46215316

با سلام
به علت پاره ای اختلاف ها نامزد من درخواست طلاق داده (توافقی) و گواهی عدم سازش صادر شده و مونده حکم طلاق من چندین باز پا پیش گذاشتم که برگرده ولی قبول نکرده من واقعا دوسش دارم و نمیخوام جدا بشیم ولی می دونم که اگر بگم طلاق نمیدم از روش های دیگه میخواد مجبور به طلاق کنه خانم باکره هستن و شروع مراحل طلاق بعد از ۶ ماه اتفاق افتاده از شرایط طلاق هم فقط عدم پرداخت نفقه شاید من رو محکوم بکنه چون حدود ۴،۵ ماه هست که این شرایط پیش اومده ما دیگه ارتباطی نداشتیم که بخوام نفقه بدم
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می تواند از طریق مطالبه مهریه و نفقه اقدام کند
نفقه اگر بیش از ۶ ماه پرداخت نشود حق طلاق برای زوجه ایجاد می شود. نظر شخصی بنده این است که تجدید نظر نمایید

میتوانند از حقوق مالی مطالبه نفقه ومهریه نمایندو در صورت تحقق طلاق نصف مهریه به دلیل باکره بودن به ایشان تعلق میگیرد

با سلام
اولا بایستی عرض شود که پرداخت نفقه ربطی به داشتن رابطه ندارد و به محض وقوع عقد زوج ملزم به پرداخت نفقه برای زوجه خواهد بود
دوما زوجه در صورت باکره بودن میتواند از حق حبس استفاده کند و مطالبه مهریه و تمکین ننماید .

با استناد از حق حبس می توانند از شما تمکین نکنند و نفقه و مهریه را مطالبه نمایند

باسلام
بهتره یه مبلغی ماهانه بحسابشان واریز کنید
ودرصورت باکره بودن میتواند از حق حبس استفاده نموده وهم نفقه وهم مهریه بگیرد

سلام وقت بخیر
در دوران حق حبس مهریه و نفقه به زوجه تعلق میگیرد و در صورت اثبات یکی از شرایط ۱۲گانه عقد، از سوی زوجه دادگاه حکم طلاق را صادر میکند.بهتر است برای جلوگیری از شکایت ترک انفاق از طرف زوجه هر ماه مبلغی بعنوان نفقه به حساب زوجه واریز نمایید.

سلام همسرتون میتونن به حق حبس استناد کنن و نفقه شون درخواست کنن و مهریشون بذارن اجرا در هر صورت بهتره با سازش و راهنمایی از مشاوره خانواده مشکلتون حل کنید