آیا با دادخواست طلاق برای پرداخت مهریه دادگاه دوتا خانه کوچکش را ازش می گیرد یا نه قسط بندی می کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۷ #46015942

شخصی خانمش عصبی هستش و بخاطرهمین مورد باعث جرو بحث همیشگی و دعوا بینشان اکثرا میشه و شدت عصبانیتش طوری که بعضی موقعها خودش رو میزنه و غش می کنه ، اگر این شخص بخواهد طلاق بده این خانم را آیا باید کل مهرش رو بپردازد ، باتوجه به اینکه فقط دوتا خانه حدودا ۵۰ متری داره و داده اجاره و جایی بزرگتر خودشون مستاجرند، آیا با دادخواست طلاق به یفرض پرداخت مهریه دادگاه دوتا خانه کوچکش را ازش می گیرد بابت مهریه یا نه قسط بندی می کند ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در صورت طلاق از سوی زوج باید تمام دین و تعهدات مالی زوجه که شامل مهریه هم می شود کامل پرداخت گردد مگر اینکه بین زوج و زوجه توافقی صورت پذیرد که یکی از خانه ها بنام زوجه و الباقی اقساطی پرداخت گردد .یادآور می شود در صورت توافق ، در محضر قید گردد که انتقال خانه بابت چه مقدار از پرداخت مهریه می باشد .

با سلام،در صورت طلاق زوجه از جانب زوج،چه زوجه عصبی باشد و چه نباشد،باید حقوق مالی وی پرداخت شود،یک خانه در شان زوج در حالت اعسار به شرط سکونت فی الحال طبق بند الف ماده ۲۴ نحوی محکومیتهای مالی در رویه غلب باید در آن خانه سکونت داشته باشد تا جزء‌ مستثنیات دین باشد.

بله با هر شرایطی مهریه به زوجه تعلق می گیرد چراکه از زمان انعقاد عقد ازدواج دین بر ذمه ی شما مستقر شده است‌.یکی از خانه ها که جهت مهریه قابل توقیف می باشد و در خصوص منزل دیگر رویه مختلف است بعضی از قضات معتقدند عدم سکونت در منزل آن را از مستثنیات خارج می نماید.در این شرایط چنانچه اموال توقیفی معادل مهریه باشد که هیچ در غیر این صورت نسبت به مازاد می توانید اعسار دهید تا قسط بندی گردد

باسلام
یک منزل ایشان مثتثنیات دین میباشد منزل دیگر قابل توقیب میباشد

با سلام و آرزوی بهبودی و آرامش برای شما و همسر محترم.
ابتدا به خودم و شما هم وطن گرامی یادآور میشم که از جلسات مشاوره جهت تداوم و بقای زندگی غافل نشویم.

نهایتا شما حق طلاق رو ضمن تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه رو دارید. برای پرداخت حقوق مالی زوجه ، تقاضای تقسیط نمایید، اموالی که اشاره کردید اگر به تشخیص دادگاه داخل در مستثنیات دین نباشد، قابل توقیف است.

با سلام پرداخت مهریه اصلا ربطی به عصبی بودن یا نرمال بودن زوجه ندارد و این دین بر ضمه زوج است جهت یاداوری عرض کردم. شما میتوانید با مراجعه به دادگاه اقدام کنید لیکن تشخیص نحوه پرداخت به جلسات دادگاهی شما و نظر قاضی وتوافق نهایی بستگی دارد. ضمنا گاهی اموال و دارایی هایی جزء مستثنیات دین محسوب میشوند که در جریان رسیدگی شمارا مطلع میکنند

سلام
درخواست طلاق امکان پذیر است
لذا در صورت طلاق زوج مکلف به پرداخت حقوق زوجه میباشد