میتوانم هر دو ماه یه سکه به خانم بدهم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۷۳ #45930021

با سلام خدمت عزیزان وکلا..بنده در حالیکه سرباز بودم همسر بنده مهریه ۵۰۰ عدد سکه رو گزاشت اجرا و من چون توانایی مالی ندارم مجبور به درخواست اعسار مهریه شدم..توی حکم نهایی اعسار که برای من صادر شد محکوم به پرداخت هر دو ماه یه عدد سکه تمام بهار ازادی شدم..حالا من باید تا سالهای متمادی قسط مهریه بدم..نفقه بچه هم محکوم شدم به پرداخت ماهیانه ..حالا سوال بنده این است منی که سرباز هستم و در حال حاضر باید تماما در خدمت سربازی به سر ببرم چگونه چگونه نفقه بچه بدهم..من سربازم و بیکار..الان تکلیف من چیه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
پرداخت نفقه بر عهده پدر است و باید نسبت به پرداخت آن اقدام نمایید، لیکن در مورد اقساط مهریه می توانید نسبت به طرح دادخواست تعدیل اقدام نمایید.

درود نفقه می بایست در هر صورت باید پرداخت شود.

باسلام الزام به پرداخت نفقه خواهید شد اما جهت پرداخت مهریه میتوانید تقاضای تعدیل نمایید.

با سلام
نفقه در هر صورت باید‌پرداخت شود.
در خصوص مهریه اگر رای قطعی نشده باشید میتوانید نسبت به آن اعتراض کنید، اگر قطعی شده است دادخواست تعدیل مهریه بدهید و‌شرایط خود را بیان کنید.

درود
پرداخت نفقه فرزند تکلیف پدر است . در مورد مهریه اگر مهلت اعتراض باقی است تحدیدنظرخواهی نمایید در غیر اینصورت دادخواست تعدیل اقساط دهید .

با سلام
به حکم اعسار می توانید اعتراض بزنید

بادرودوسلام نفقه درهرحال وشرایطی باید پرداخت شود.