آیا امکانش هست برادرم از من شکایت کنن یا ادعای مالکیت کنند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۳ #45738106

با عرض سلام و احترام خدمت وکلای عزیز پدرم دوتا زن داره از زن قبلیش چند تا پسر داره، الآن پدرم خونه رو زده به اسم خودم منم سند شش دانگ برای خانه به اسم خودم گرفتم ایا امکانش هست برادرم از من شکایت کنن یا ادعای مالکیت کنن یا خیر ممنون میشم ازتون آگه راهنمای بفرمائید با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر غیرقانونی نیست ایشان مخیراست تاوقتی زنده می باشد اموالش رابه هرنحوی بخواهد خرج کند

هرفردی درزمان حیات می تواند درخصوص اموال خود تصمیم گیری نمایو ازین رو ایشان مرتکب خلافی نشده است

باسلام در زمانی که پدرشما در قید حیات منزل را به شما انتقال داده باشد هیچ شخص دیگری نمیتواند ادعایی نماید.

سلام
نمی توانند هیچ ادعایی داشته باشند

با سلام
خیر امکان شکایت علیه شما منتفی است

سلام.خیر ایشان نمیتوانند ادعایی داشته باشند

درود وعرض ادب همانطور که وقتی پدر اصولا دارای دو همسر باشد ودر زمان حیات ملک به شما منتقل کردند درواقع با رضایت بوده ولی مطابق قانون باید ورثه همسر دوم به چنین تملیک اذن داده باشند.