خودم تقاضای اعسار دهم یا منتظر اجرا گذاشتن مهریه از سوی زوجه باشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۳ #45490000

سلام زوج هستم بیکار با وضع مالی کاملا داغون دادنامه صادر شده ( طلاق رجعی ) و بنده موظف به پرداخت پانصد سکه و پنجاه میلیون نفقه در هنگام اجرای حکم طلاق هستم چه اقدامی باید انجام دهم چون مهلت ثبت طلاق سه ماه بیشتر نیست هرچه زودتر خودم تقاضای اعسار دهم یا منتظر اجرا گذاشتن مهریه از سوی زوجه باشم؟
ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست اعسار خود را به دادگاه ارائه نماید.

باسلام بهتراست الان دادخواست اعسار ارائه نمایید.

دادخواست اعسار بدهید

باسلام
دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نمایید

با توجه به وضعیت مالی درخواست اعسار دهید

با سلام
شما می توانید ضمن طرح دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بهمراه با استشهادیه اعسار، چنانچه شاغل در ادارات یا نهادهای کشوری هستید، آخرین فیش حقوقی، اگر مستاجر هستید کپی برابر با اصل اجاره نامه رسمی، و مدارکی از این دست، از دادگاه تقاضای تقسیط مهریه را داشته باشد و منتظر اجرای حکم صادر شده نشوید.

به نظر میرسه که مهریه، ضمن حکم طلاق به اجرا گذاشته شده و شما جهت جلوگیری از حبس شدن باید درخواست اعسار کنید، البته حبس شدن شما در صورتیه که زوجه درخواست کنه.