بعد از کارشناسی قرار رسیدگی صادر شده یعنی چی؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۶ #45314847

سلام
برای خلع ید ملک رو فرستادن برای کارشناسی ثبت و بازدید بعد کارشناسی نظرش رو به نفع من صادر کرد و مدت اعتراض یک هفته بوده که اعتراض زده نشد حالا قرار رسیدگی صادر شده خواستم ببینم آیا رای صادر میشه یا نه

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود النهایه تصمیم با قاضی شعبه است

باسلام.افراد بعد از اینکه یک پرونده را در دادسرا ثبت می کنند و مراحلی از جمله ثبت پرونده ، پرداخت هزینه دادرسی و .. را طی کردند ، باید منتظر پایان تحقیقات بازپرس بمانند . بازپرس در تحقیقات مقدماتی خود به بررسی اموری مثل کشف علت وقوع جرم ، دلایل و مدارک جرم ، پیدا کردن متهم و ... مسائلی از این دست می پردازد . به طبع این بررسی های طولانی و پیچیده بازپرس دارای نتایجی است که در سرانجام رسیدگی به جرم تاثیر زیادی دارد .

بازپرس نتیجه گیری های خود را در غالب یک قرار صادر می کند . بسته به اینکه این قرار چه چیزی باشد ، ادامه رسیدگی مشخص می شود . این همان زمانی است که پیامک قرار نهایی صادر شد برای شاکی ارسال می شود . وجلسه رسیدگی تشکیل میشودکه باحضوراصحاب دعواهم صورت میگیردودرنتیجه قاضی اقدام به صدور حکم میکند

با سلام باید این موضوع بررسی گردد که آیا به نظر دادگاه محترم پرونده آماده صدور رای می باشد یا خیر

کارشناسی جز مشاوره برای علم قاضی محسوب میشه جلسه رسیدگی تشکیل و پرونده با حضور اصحاب دعوی مورد رسیدگی قرار میگیره و در نهایت قاضی اقدام ب صدور حکم میکنه