اگه درخواست اعسار دهد آیا پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #45144983

یا سلام خدمت اساتید محترم
اگه فردی دارای شغل دولتی بوده و ماهانه حقوق ثابت میگیره(مابین ۳ تا ۴ میلیون در ماه) و علاوه بر حقوق یک مغازه کوچیک (اغذیه فروشی) هم داشته باشه.
چنانچه در پرونده ای محکوم به پرداخت مالی در حق خواهان شود، اگه درخواست اعسار دهد آیا پذیرفته میشود!؟ و اینکه ممکن هست مغازه را از او بگیرن یا یا اینکه طلب خواهان تقسیط در حقوق ایشان اعمال میشود. فرد مذکور نه ماشین داره نه خونه و مستاجر می باشد. عیال وار و کلی بدهی به بانک و اشخاص دیگر دارد

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و عرض ادب
در سوال مبلغ بدهی، خواهان اعسار مشخص نمی باشد، اگر مبلغ گراف نباشد با این شرایط اعسار نامبرده رد می‌شود، و اگر مبلغ قابل توجه ای باشد، بله امکان اعسار و تقسیط وجود دارد.

از حقوق خاص شما یک چهارم کسر می شود و اگر مغازه بنام خودت باشه توقیفش ممکن است چون مستاجری و اجاره بهاء پرداخت میکنی لذا احتمال اینکا اعسار بدن هست لیکن بهتره با ووییل حبره در دادکاه حضور یابی

مغازه مدیون برای طلب طلبکار توقیف خواهد شد و در صورت کافی نبودن آن برای تسویه بدهی از حقوق وی نیز یک چهارم کسر خواهد شد

مغازه قابل توقیف است چه اینکه شغل دولتی دارند

باسلام بله احتمال دارد با عنایت به کارمند بودن دادگاه اعسار وتقسیط محکوم به نماید

درود
اگر شهاد بیاورند و همچنین تمکن ایشان ثابت نشود ممکن است پذیرفته شود.

با سلام..
با صدور حکم محکومیت مالی، خواهان می تواند اقدام به توقیف مغازه مدیون و صول طلبش از اینطریق بنماید..
و در صورت عدم کفایت قیمت مغازه به تمامی بدهی مدیون، یک چهارم حقوق مدیون نیز توسط اجرای احکام جهت وصول بدهی توقیف می گردد..
با وجود داشتن تمکن مال خوانده، درخواست اعسار موضوعیت پیدا نمی کند و به سادگی با ایراد خواهان رد می گردد..
موفق باشید..