رفع مسدودی حساب امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۰ #45059421

باسلام بنده ساکن کرج هستم از دادگاه مشهد حساب بنده را بستن قاضی رای داده تمام می خواهم ببینم از کرج میشه اقدام کرد از طریق سامانه ثنا یا حضوری برم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله- ارسال لایحه تجدیدنظر یا اعتراض به رای ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی امکان داره؛ البته رسیدگی به پرونده در مشهد می باشد.

لایحه بدهید و تقاضای رفع مسدودی کنید

سلام بر شما . چنانچه نسبت به رای دادگاه اعتراضی دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی کرج امکان ثبت و ارسال لایحه امکانپذیر است .ولی برای رفع مسدودی حساب باید به مشهد بروید .موفق باشید

باسلام می توانید دادخواست تجدید نظر تنظیم و جهت ارسال به مشهد به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

بااحترام
باید موضوع پرونده مشخص شود بعد

با درود..
از دفتر قصایی محل سکونتتان طی لایـحه ای مراتب دفاعیـه خود را ارسال نمایید، ولی در صورت نیاز به رسـیدگی، بایستی حضـوری در مرجع قضایی مشهد حاضـر شوید..

باسلام
از طریق دادگاه صادر کننده رای اقدام شود
صرف ثبت دادخواست و لایحه امکان پذیر است