برای اثبات عسر وحرج چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۴۲ #44711658

سلام من تقریبا ی ماه خونه بابا مم شوهرم منو از خونه انداخت بیرون منو زد و هشتا بخیه تو پیشونونی خوردم رفتم پزشک قانونی و شکایت کردم الان میخوام بدونم چطور میتونم طلاق بگیرم و براش طلا فروختم ۵۳گرم چطور میتونم برشون گردونم همه فاکتورها ب نام اون هستن ولی با پول کار خودم گرفتم ممنون میشم جواب بدین؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات و احراز سورفتار مستمر زوج و آزار و اذیت های وی می توانید تقاضای طلاق کنید

سلام همه این مواردی که گفتید باید اثبات کنید مثلا برای عسروحرج می توانید از ضرب وشتم ومدرک پزشکی قانونی استفاده کنید وبرای طلا هم باید اثبات کنید از کارت شما خریداری شده یا پولی را شما به ایشان داده اید و......

با سلام
شکایت ضرب و جرح را پیگیری کنید تا با حکمی که همسرتون محکوم میشه بتونید نسبت به طلاق از طرف زوجه اقدام کنید

سلام .باید به نحوی عسروحرج خودرا ثابت کنید تا بادرخواست طلاق شما موافقت شود

در صورتی که مبلغ دریافتی در برابر فروش طلا را به حساب ایشان واریز کردید قابل مطالبه است، همچنین، شکایت ضرب و جرح خود را پیگیری نمایید تا با محکوم کردن ایشان برای طلاق اقدام نمایید

بادرودوسلام برای طلاق باید عسروحرج خودرا احرازواثبات نمایید.

در صورت اثبات ضرب و جرح دیه تعلق می گیرد و مطالبه نفقه میتونید مطرح کنید. رای قطعی ضرب و جرح میتونه با دفاع تخصصی عدم امنیت و عسر و حرج ثابت کند تا برا طلاق اقدام کنید. طلا هم نیاز ب ادله اثباتی دارد