آیا باید رای جدید احتمالا ۱۱ ماه یک سکه قطعی بشه یا باید آخر تیر سکه بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #44613038

سلام خسته نباشید
به علت گرانی اخیر سکه دادخواست تعدیل به دادگاه ارائه کردم ۲۷ خرداد جلسه برگزار شد و ۱ تیر رای صادر شد ولی بعلت اشتباه تایپی مفهوم نداشت و ۳ تیر لایحه دادم برا اصلاحیه هنوز از اصلاحیه خبری نیست
با توجه باینکه طبق رای قبلی(هر ۷ ماه) آخر تیر باید سکه بدم
و مهلت اعتراض ۲۰ روزه از رای با اشتباه تایپی میباشد یا اصلاحیه؟؟
ممنون از پاسختون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید کما فی سابق اقدام به پرداخت اقساط نمایید و در صورتی که نیز برای شما سخت است میتوانید دادخواست تعدیل مهریه نمایید !

سلام حکم جدید صادر نشده پس طبق روال قبلی بایستی پرداخت شود

باسلام
تا صدور حکم جدید و قطعی شدن آن،بایستی طبق حکم قبلی اقساط پرداخت گردد

سلام
وقت بخیر شما تا زمان قطعیت حکم می بایست همان رای قبل را اجرا نمایید تا حکم دادگاه صادر شود

اگر رای رو قبول دارید که اعتراض معنی ندارد، اشتباه تایپی هم رای اصلاحی می خوره ولیکن تا قطعی نشه باید اون سکه رو پرداخت کنی