در صورتی که فرزندان در نزد مادر باشند نفقه آنها بر عهده پدر می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۱ #44561141

همسرم محکوم به تمکین ( ناشزه ) به سبب ترک مکرر منزل مشترک و یک پسرم که ۱۸ سال دارد با خود برده است دو پسرم دیگرم که ۱۶ و ۱۵ سال دارند هم پیش بنده ( زوج) می مانند و هم پیش زوجه . ولی زوجه برای نفقه خود و فرزندان شکایت نموده است که نفقه زوجه در رای شوارای حل اختلاف رد شده است ولی نفقه فرزندان پذیرفته شده است . چگونه اعتراض کنم و اگر بچه بخواهند پیش مادر باشند نفقه برایشان تعلق می گیرد یا خیر؟لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه به رای شورای حل اختلاف اعتراض نمایم. با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله به هر حال نفقه فرزند با پدر می باشد حتی اگر با مادر زندگی کند

نفقه فرزند با پدر هست ولواینکه فرزند نزدمادر باشد

با سلام و ووقت بخیر
ماده ۱۱۹۰ قانون مدنی، نفقه اولاد به عهده پدر است. چه این که پدر حضانت را به عهده داشته باشد یا اینکه حضانت بر عهده مادر یا شخص دیگری باشد، پرداخت نفقه فرزند که به طور عمده شامل مسکن، لباس، خوراک و نیازهای درمانی است، پس از هجده سالگی و با اتمام تحصیل دیگر پدر وظیفه‌ای برای پرداخت نفقه پسر نخواهد داشت ولو اینکه توان کارکردن نداشته باشد و نتواند امراو معاش خودرا تعیین کند و درمورد دخترهم تازمانیکه ازدواج نکرده است پدرموظف است نفقه فرزند را پرداخت کند.

نفقه فرزندان پسر تا رسیدن به سن قانونی با پدر است و فرزندان دختر تا زمانی که ازدواج ننموده اند .