حکم قطعی نفقه صادر شده، آیا میتوانم دادخواست اعسار بزنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱,۱۶۷ #44311842

سلام
حکمی قطعی نفقه معوقه و حال در دادگاه تجدید نظر صادر شده، ۷ میلیون معوقه و ماهی ۱ میلیون جاری از زمان دادخواست زوجه.
سوال؛ باتوجه به اینکه هنوز اجراییه صادر نشده، آیا میتوانم دادخواست اعسار بزنم؟ اگر بله ؛؛ چه زمانی باید دادخواست اعسار بدهم؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی نفقه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

بعد از ابلاغ اجراییه تا بیست روز می تونید دادخواست اعسار بدهید

درود به محض قطعیت می توان اعسار داد

سلام.
بعدازصدور حکم شما میتونید دادخواست اعسار بدید و تا یک ماه بعداز صدور اجراییه هم زمان دارید...بعداز اون جلب خواهید شد

درود
پس از صدور حکم قطعی می توانید دادخواست اعسار بدهید. همچنین تا یک ماه پس از صدور اجراییه.

سلام سعی کنید معوقه را پرداخت کنید ضمنا دادخواست اعسار میتوانید ارائه دهید موفق باشید

سلام
ارائه دادخواست اعسارمحدودیت زمانی ندارد وهرزمانی میتوان دادخواست اعسارداد

سلام بعد از قطعیت رای بهتر است نهایتا تا یک ماه بعد از صدور اجراییه اقدام به درخواست اعسار نمایید