گرفتن اثاثیه از خانواده همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۴۹ #44025731

من وهمسرم برگشتیم پیش هم برای زندگی ولی خانواده من اثاث را پس نمیدهند اگه میشه یه راه قانونی به ما کمک کنید ممنونم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود چون تهیه ی وسایل خانه بر عهده ی شوهر است لذا الزام خانواده ی زن ممکن نیست

باسلام واحترام طبق قانون تهیه اثاثیه منزل به عهده زوج بوده وخاواده زوجه مسئولیتی ازاین باب ندارند لیکن الزام ایشان ممکن نیست

با سلام،با توجه به اینکه تهیه اثاث البیت طبق قانون جزء نفقه و بر عهده شوهر است نمی توانید خانواده را ملزم به استرداد جهیزیه نمایید

با سلام
دعوی استرداد مال...مطرح کنید،
بهتر است قبل از آن بزرگان قوم پادرمیانی کنند.

سلام، دادخواست مطالبه مال به طرفیت خانواده خود مطرح کنید البته بهتر ایت ابتدا اظهارنامه برای آنها بفرستید.

با سلام و احترام دادخواست استرداد جهیزیه مطرح نمائید‌.

با سلام
تهیه اثاث زندگی بر عهده ی زوج میباشد حال زوجه میتواند با ارسال اظهارنامه از خانواده اش استرداد جهیزیه را بنماید اما در کل نمیتوان خانواده زوجه را مجبور به استرداد نمود