آیا شهادت شهود به تنهایی برای صدور حکم، کافی است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۷ #43985445

با سلام
حدود هفت سال پیش از طلا فروشی خرید میکردم، پول همه طلاها رو دادم پرینت حسابها موجود است. به تازگی طلافروش در شورای حل اختلاف شکایتی بر علیه من اقامه کردند و مدعی شدند ""تابستان نود و نه (با اعلام روز و تاریخ مشخص) از ایشان چند گرم طلا (کمتر از ده گرم) خریده ام و ایشان بنابه آشناییت، مدرکی از من دریافت نکرده و تا به امروز (تاریخ تسلیم شکایت، مهر نود و نه)، من پول طلا را به ایشان پرداخت نکرده ام."" و دو نفر شاهد هم معرفی کرده که شاهد بودند من از ایشان طلا گرفته ام. در صورتیکه من از چندسال پیش تا به امروز دیگر به مغازه ی ایشان مراجعه نداشته ام. ابلاغیه هم به دست من در مرحله ی اول نرسیده
قاضی شورای حل اختلاف بنابه ادعای خواهان و ادعای شهود و اینکه من در جلسه نبوده ام، حکم به برگرداندن اصل مال یا قیمت ریالی به روز مال را داده اند.

تکلیف من چیست؟ آیا به صرف حرف شهود میتوانند علیه من حکم صادر کنند؟ چگونه میتوانم از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورت که مهلت واخواهی یا تجدید نظر دارید با مدارک و مستندات اعتراض کنید
بله درصورتی که خلاف ادعایی ایشان را اثبات نکنید به تنهایی میتواند دلیل قرار گیرد

سلام بادردست داشتن مدارک خود نسبت به رای صادر شده واخواهی کنید تارسیدگی شود

طلا فروشی ها باید مجهز به دوربین مداربسته باشند و میتوانید درخواست ارائه فیلمهای روز مشخص را به شورا تحویل دهند.ویا از دوربین های کاسب های مجاور.وبراحتی قابل اثبات خواهدبود.درنهایت با ادله کافی واخواهی دهید

سلام
شما در فرجه مقرر واخواهی و یا تجدید نظر خواهی کنید ودر مقام دفاع می توانید تحت عنوان جرح شهود چنانچه ایرادی باشدو اتیان سوگند اگرمستندات و دلایلی دیگری نداشته باشید از خود دفاع کنید.

با سلام با ارائه مستندات و پرینت و نیز در صورتی که بتوانید با ترفندی کذب بودن شاهدان را اثبات کنید تبرئه میشوید

با سلام
نظر به غیابی بودن رای ، می توانید ضمن واخواهی از آن دلایل خود را جهت اثبات ادعای خلاف واقع خواهان بیان دارید

با توجه به غیابی بودن رای واخواهی و پس از آن تجدید نظر خواهی کنید