آیا عودت مهریه ای که بذل شده است امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #43925260

سلام
آیا بعد از بخشیدن مهریه ، امکانش هست با موافقت طرفین مجدد برگردونده بشه ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پاسخ مثبت است و بصورت یک تعهد مالی جداگانه منظور خواهد شد که میتوان آنرا مطالبه کرد

سلام در صورت هبه ی مهریه عقد هبه صورت گرفته و قابل رجوع نیست حال چناچه زوج و زوجه توافق نمایند می توانند مهریه جدیدی را در دفتر خانه ازدواج ثبت نمایند.

با سلام پاسخ سوال مثبت است ولی این برگشت جدید به معنای استقرار مجدد مهریه در عقدنامه نبوده و یک تعهد مالی جداگانه به حساب خواهد آمد که مستقلا قابل مطالبه است.