ایا تمکین نکردن حق نفقه را از بین میبرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۷ #43704080

در چه صورتی نفقه به زن تعلق نمیگیره؟ مثلا الزام به تمکین به نفع مرد صادر بشه نفقه زن از بین میرود یا نه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتی که حکم الزام به تمکین صادر و قطعی شود و اجراییه صادر شود و زوجه تمکین نکند مستحق نفقه نخواهد بود

در صورتیکه رای الزام به تمکین صادر و قطعی و اجراییه مترتب شده و همچنان زوجه حاضر به تمکین نباشد، ضمن صدور حکم نشوز، نفقه زوجه معلق خواهد شد.

هر گاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظائف زوجیت امتناع کند مستحق نفقه نخواهد بود.

با سلام الزام به تمکین صادر و قطعی شده و بعد از اجراییه زوجه تمکین نکند نفقه ساقط خواهد شد.

با سلام
در صورت عدم تمکین،و حکم دادگاه به الزام به تمکین از شوهر و عدم آن توسط زوجه،نفقه ساقط میگردد.

در صورت صدور حکم قطعی الزام به تمکین زوجه و استنکاف وی از تمکین ، قانونا نفقه ای به زوجه تعلق نمی گیرد . همچنین زوج میتواند از دادگاه تقاضای تجویز ازدواج مجدد را بنماید .