چکار میشه کرد اگه منم وام رو نپردازم بانک برمیداره؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۳۰ #43623130

باسلام. برای وام ازدواج ،من و خواهر همسرم ضامن همسرم شدیم و دوباره خواهر همسرم و خودم ضامن من شدیم . بانک از ما گواهی کسر از حقوق نگرفت فقط فیش حقوق و سفته گرفت. الان از همسرم جدا شده ام و او وامش رو پرداخت نمیکنه میخاستم ببینم چکار میشه کرد اگه منم وام رو نپردازم بانک از خواهرش برمیداره یا از من؟ کلا چجور میتونم پیگیر باشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اگر به عنوان ضامن اقساط را پرداخت نموده اید بعدا می توانید علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه نمایید .

بانک می تواند بعد از عدم پرداخت اقساط هم زمان به هر یک از ضامنین و خود متعهد که در حسابش پولی باشد رجوع کرده و بدهی خود را بردارد. در مرحله بعد اگر بخواهر اقدام قضایی هم بکند همه ی ضامنین و خود متعهد به یک اندازه مسئولیت دارند.اما میتوانید پس از پرداخت دادخواست مطالبه وجه به ضامن دیگر و متعهد بدهید.
موفق باشید

اگر مقدار وام را بطور کامل بپردازید بعد از آن میتوانید دادخواست مطالبه ی وجه (به همان میزان) علیه وام گیرنده دهید

از ضامنین به نسبت مساوی کسراز حقوق خواهدشد. و خواهر همسر بیشترین سهم را نسبت به هر دو وام خواهد داشت، و اگر از شما حقوقی کسرگردید با مدارک و فیش های واریزی علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید.

بانک امکان مطالبه از هر دوی شما را خواهد داشت و جدا شدن شما از همسرتان تاثیری در موضوع ندارد.

سلام در صورت پرداخت علیه شخص شکایت کنید

باسلام
در صورت عدم پرداخت ضامنین مسئول پرداخت وام به نحو تضامن هستند و پس از پرداخت میتوانید از وام گیرنده مطالبه کنید .