برای وصول وجه کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۰ #43604206

سلام وقت بخیر. فردی از بنده به مبلغ ۳۶۰۰۰۰۰ تومان جنس خرید کرده و مقرر شد بعد از ۱۰ روز حسابش رو تصفیه کنه. اما ۵ ماه گذشته و فقط ۱،۶۰۰،۰۰۰ دستی آورده اونم طی سه مرحله! حالا هم که ۲ ماهه حتی جواب تلفن هم نمیده. منزل هم سر میزنیم قائم میشه. زیر فاکتور خرید با قید مبلغ بدهکاری و بستانکاری، اثر انگشت ازش گرفتم.
لطفا راهنمایی بفرمائید ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دعوی شما با توجه به اینکه از ۲۰ملیون تومان کمتر میباشد در صلاحیت شورای حل اختلاف میباشد،ودر محل اقامت طرف مقابل شما صالح به رسیدگی میباشد

با سلام
دادخواست مطالبه وجه فاکتور با استناد به فاکنور مذکور از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید و نظر به اینکه مبالغ کمتر از ۲۰ ملیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف میباشد به این مرجع ارسال خواهد شد.

سلام
با توجه به مبلغ طلب، پرونده شما در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد. برای ثبت دادخواست مطالبه وجه و خسارات دادرسی و خسارت تاخیر تادیه، با در دست داشتن مدارک به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه فرمایید.

با سلام با فاکتور موجود و اگر ممکن باشد و بتوانید شهادت نامه دو نفر شاهد موضوع را تهیه کنید که چه بهتر آنها را ( فاکتور و شهادت نامه ) پیوست دادخواست کنید و از طریق دفاتر قضایی محل تقدیم دادگاه نماید

سلام
روز بخیر
پیشنهاد می شود اگر امور تجاری فعالیت دارید و برای جلوگیری از ورود چنین خسارت هایی در آینده، ضمانت برای پرداخت وجه به طریق های مختلفی همچون: چک، سفته، ضمانت شخص معتبر دریافت کنید، که این گونه نخواهید درگیر مشکلات قضائی شوید و برای رسیدن به نتیجه مطلوب راحت تر خواهید بود.
در مورد سوالی مطرح فرمودید، ابتدا برای نامبرده اظهار نامه از طریق دفتر خدمات قضائی ارسال نمایید و در اظهار نامه قید کنید از تاریخ این اظهار نامه خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت و ۲ روز به نامبرده مهلت دهید.
سپس، درخواست تامین خواسته و مطالبه وجه آن به انضمام اظهار نامه و پاسخ آن به انضمام دریافت خسارت های دادرسی و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ اظهار نامه مطرح فرمایید.
موفق باشید.

با سلام
دادخواست مطالبه وجه از طریق خدمات قضایی مطرح کنید