چه مدت طول میکشه برام ابلاغیه بیاد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۳ #43490280

سلام وقت بخیر خسته نباشید
من زمینی خریدم که صاحب اصلیش فوت کرده و سندش به اسم متوفی هستش خواستم تک برگ کنم گفتن باید انحصار ورثه صورت بگیره دادخواست جهت انحصار ورثه دادم در دفتر خدمات قضایی که پیامی برام اومده ( دادخواست شما ثبت شده و به شورای حل اختلاف شعبه یک فرستاده شده ) الان تقریبا سه هفته گذشته و ابلاغیه برای من نیومده چکار باید انجام دهم ممنون تشکر از شما

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به ابلاغیه وجود ندارد و باید به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و مدارک لازم را تقدیم نموده و درخواست آگهی در جراید را بکنید .

سلام منتظر ابلاغیه تعیین جلسه بمانید

با سلام
معمولا پس از این پیامک در موضوع حصر وراثت بدون نساز به ابلاغ به شعبه مراجعه می شود و اصل مدارک تحویل می گردد .
باید دید رویه آنجا به چه شکل است‌
موفق باشید

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت حد اقل تا دو ماه زمان خواهد برد و بهتر است برای کسب اطلاع از روند کار بصورت حضوری به شورای حل اختلاف رجوع شود

با سلام
باید حضورا به شعبه شورای حل اختلاف مراجعه کنید

شما میبایست با در دست داشتن مدارک به شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه و درخواست آگهی در جراید را تقدیم نمائید.
موفق باشید

با سلام
منتظر ابلاغیه تعیین جلسه بمانید، البته بعضی از شوراها بدون حضور طرفین، حکم و صادر میکنند