شوهرم تا چه مدت مهلت داره تا تمکین بخواد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۱ #43457575

سلام من برا نفقه اقدام کردم الان سر جلسه اول رسیدگی به نفقه من شوهرم گفته که میخواد برا تمکین اقدام کنه و باز جلسه افتاده ب تایم دیگه
تا کی میتونه این دادخواست تمکین رو بخواد ؟
شوهرم باید خونه و اثاث البیت رو ظرف چه مدت باید تهیه کنه ؟
خواهشا اینو حتما بگین که خیلی برام مهمه من عروس نو هستم عروس ۴ ماهه میخوام بدونم اثاثی که میخواد بگیره باید نو باشه دیگه و کامل درسته ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج مکلف ب تهیه مسکن متناسب با شان زوجه و زندگی مشترک و اثاث البیت هست هرزمانی می‌تواند برای دعوای تمکین اقدام کند لیکن زوجه نیز می‌تواند مستدلا ب موانع تمکین اگر هست استناد کرده و مانع از صدور حکم تمکین شود

با سلام چنانچه باکره هستین می توانید از حق حبس خود استفاده کنید

اگر باکره هستید از حق حبس استفاده نمایید

مطالبه نفقه ارتباطی با درخواست تمکین ندارد...

با درود درخواست نفقه همچنان پا بر جا میباشد لیکن از حق حبس استفاده کنید چنانچه میتوانید

تنها راه شما برای عدم تمکین آن هم درصورت باکره بودن، استفاده از حق حبس است.

-- مطالبه نفقه ارتباطی با درخواست تمکین نداشته و هروقت همسرتان تقاضای تمکین نمود و رای قطعی صادر شد امکان نپرداختن نفقه وجود خواهد داشت .
-- تایید محل زندگی و اثاث البیت بر عهده قاضی است .