برای خروج از کشور، رضایت آنها مهم هست یا میتونم بدون رضایت آنها از کشور خارج بشم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۷۵۵ #43087162

سلام وقت بخیر
من ۲۲ ساله هستم و برای خروج از کشور، خانواده ام مخالفت کردن
ممنونم 🌺🌺

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر معاف ازخدمت نظام وظیفه هستید نیازی به اجازه نخواهید داشت

با سلام
نیازی به اخذ رضایت نیست

بادرود/ جنسیت شما چیست اگه بسر باشید وخدمت سربازی انجام داده یا معافیت داشته نیاز به اجازه خانواده ندارید ولی دختر اجازه بدر را میخواهد

با عرض ادب و احترام
اخذ پاسپورت و اجازه خروج از کشور برای فرزند دختر نیازمند رضایت پدر است ولی برای فرزند پسر نیاز به رضایت پدر نیست . اما در موارد خاص هم فرزند دختر با طرح و اقامه دعوی نسبت به موضوع جانی و مالی می تواند یکبار خروج از کشور با تامین ضمانت مالی در دوره ۶ ماهه انجام دهد.
با نهایت امتنان و تشکر
دکتر حشمدار

با سلام
خیر نیازی به رضایت ایشون ندارید

نیازی به اخذ رضایت ندارید

با سلام و احترام دوست عزیز.
با توجه به اینکه شما فرزند پسر هستید یا دختر این امر متفاوت می باشد،
اگر جنابعالی فرزند پسر هستید از منظر قانون نیازی به اذن والدین خود برای خروج از کشور نخواهید داشت.
*اما اگر فرزند دختر هستید بر اساس ماده ۱۸ قانون گذرنامه و همچنین مفهوم مخالف این ماده، فرزند دختر بالای ۱۸ سال صرفا برای اخذ گذرنامه مانعی برایش وجود ندارد، ***اما فرزند دختر برای خروج از کشور احتیاج به اذن ولی( پدر و یا جد پدری) در قالب رضایت محضری دارد.
*البته لازم به ذکر است در صورت عدم دسترسی به پدر یا پدربزرگ فرزند دختر باید از دادگاه اجازه خروج از کشور را کسب نماید.
موفق باشید🕴🏿