برای دیه حتما باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۱ #43025809

سلام من در حین کار بخاطر عجله بینیم دچار شکستگی شده و بیمه هم هستم پزشک دو هفته استراحت در منزل برام تجویز کرده و اینکه از همون لحظه خود کارم برای عکس و درمان اقدام کردن الان من میتونم درخواست دیه کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مقصر شما باشید ونتوانید تقصیر را گردن او بیندازید پس دیه مسلما به شما تعلق نخواهد گرفت

سلام
اگر صدمه در نتیجه غفلت خودتان بوده است دیه تعلق نمی گیرد.

با سلام
اگر محیط کار مسائل ایمنی را رعایت نکرده و در اثر آن شما آسیب دیده اید بله.

زمانی به جراحات و صدمات بدنی دیه تعلق میگیرد که آن صدمات در نتیجه ی اقدام شخص صدمه دیده نباشد و بتوان عمل منتج به صدمات را به نوعی به شخص یا ارگان دیگری مرتبط دانست.حال اگر علت ایراد صدمه به شما،بی احتیاطی خودتان کارشناسی شود،خیر نمیتوانید کسی را مسیول پرداخت دیه قلمداد نمایید.