نحوه پرداخت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۱۴ #42954482

سلام،وقت بخیر،همسر بنده یکبار مهریشو از طریق اجرای ثبت اجرا گذاشت و یک چهارم حقوق و مزایای بنده رو توقیف کرد بعدش دوباره آشتی کردیم و ایشون از دادخواستشون توی اجرای ثبت صرف نظر کردن،دوباره بعد یه مدت به مشکل خوردیم و ایشون اینبار از طریق دادگاه اقدام کردن من منتها طبق پیشنهاد وکیلم قبلش با یه چک برگشتی سوری حقوقمو مسدود کرد تا نتونه حقوقمو مسدود کنه،این بار دادگاه هر یازده ماه یه سکه برید من تقاضای اعسار دادم دوباره تجدید نظر دادم که همون یازده ماه تایید شد در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۱۸،حالا امروز واسم یه ابلاغیه اومد برای پرداخت ۱۰۰ هزارتومن حق الاجرا،میخواستم بپرسم بعد از چه مدت از قطعی شدن حکم میتونه اجرا کنه حکمو و اینکه پروسه پرداخت اولین سکه چجوریه،باید به دادگاه بدم؟به خودش بدم؟اگه نداشته باشم که بدم چی میشه؟؟؟باید چیکا کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .در امور حقوقی لازمه ی اجرای حکم ان است که کسیکه حکم به نفع وی صادر گردیده( محکوم له) از دادگاه تقاضای صدور اجراییه و اجرای حکم رابنماید.که همسر شما با مراجعه به دادگاه چنین اقدامی را انجام می دهد و دادگاه در متن ابلاغیه ای که برای شما می فرستد مدت ده روز بهتون فرصت می دهد مفاد اجراییه را اجرا نمیایید .در خصوص صد هزار تومان هزینه ی اجرای حکم بایستی به اجرای احکام مراجعه و این مبلغ را پرداخت نمایید.اگر برایتان اخطاریه امده که اولین سکه را بپردازید بایستی در اسرع وقت سکه را تهیه و ببرید و تحویل اجرای احکام دهید که کارمند یا مدیر اجرای احکام رسیدی مبنی بر اینکه سکه را تحویل انها داده اید به شما می دهند.چنانچه سکه را تهیه نکنید یا مالی معرفی ننمایید که قسط مهریه از ان مال برداشت شود به استناد ماده ۳قانون نحوه ی اجرای محکومیتهای مالی به تقاضای زوجه(همسرتان)تا زمانیکه قسط سکه یا اقساط معوقه ی سکه ها را نپردازید بازداشت می مانید .برای پرداخت اقساط سکه بایست منتظر اخطاریه ی اجرای احکام باشید.

سلام در صورت عدم پرداخت میتواند حکم جلب شما را بگیرد

بعد از قطعی شدن حکم و صدور اجراییه و ارجاع آن به اجرای احکام باید اولین سکه را تحویل دادگاه و یا همسر خود دهید و از او رسید دریافت نمایید

با سلام
در صورت عدم پرداخت اقساط با درخواست زوجه حکم جلب شما صادر خواهد شد.

سلام در صورت عدم پرداخت حکم جلب شما را می توانند بگیرند.....

باسلام واحترام میتوانید ازطریق دادگاه یا مستقیم به همسرتان پرداخت نمایید به توافق خودتان بستگی دارد درصورت عدم پرداخت میتوانندحکم جلب بگیرند

باسلام در صورت عدم پرداخت حکم جلب شما را می توانند بگیرند