نفقه ی من چقدر است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۶۴۵ #42817841

باسلام. من دانشجو معلم هستم با حقوق ماهانه یک و هفتصد. شوهرم لیسانس حقوق دارن و کارمند نیرو انتظامی هستن با حقوق ماهانه ۵ میلیون تومان. در کوی پردیس اراک منزلی ۷۰ و خورده ای متری داریم و ماشینمونم پراید هست. پدر من دبیر آموزش و پرورش هستن و مادرم خانه دار. پدر شوهرم هم بازنشسته ی سپاه هستن و مادر شوهرم خانه دار. میخواستم بدونم نفقه ی من ماهانه چقدره؟ چون همسرم میدونه که من حقوق دارم بعضی ماه ها هیچ پولی برای من واریز نمیکنه.

مشاوره حقوقی نفقه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعیین نفقه توسط کارشناس صورت میگیرد

باسلام
نفقه توسط کارشناس رسمی‌ دادگستری تعیین میشود‌
اما با اوصاف گفته شده و بر طبق تجربه نفقه شما حدودا ماهی یک میلیون تومان میباشد

با سلام
مقدار نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص میشه

بادرودوسلام میزان نفقه ازطریق کارشناس تعیین می شود.

تعیین نفقه در هر مورد به طور جداگانه توسط کارشناس انجام خواهد شد.

سلام .
تعیین میزان نفقه با کارشناس رسمی دادگستری ست.

درود
محاسبه نفقه با ارجاع قاضی ، توسط کارشناس تعیین میگردد .