اعتبار دستنوشته با مهر و امضا یا اثر انگشت

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۳,۰۳۴ #4259

با سلام. آیا دستنوشته شخصی که در حال حاضر در قید حیات نیست و در آن مبلغی را به همسرش بخشیده و فقط دارای مهر و امضا یا اثر انگشت طرف میباشد دارای اعتبار قانونی است و یا دستنوشته ای عادی محسوب میگردد؟
با سپاس بیکران

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
سند عادی محسوب و معتبر است مگر نسبت به اصالت آن ادعای تردید یا جعل صورت گیرد که توسط کارشناس بررسی و توسط دادگاه در مورد اصالت آن اعلام نظر خواهد شد.

باسلام
با توجه به توضیحات ارائه شده دست نوشته مذکور سند عادی محسوب میشود و معتبر است.

سلام دست نوشته سند عادی و معتبر و مفاد آن میتواند اجرا شود البته قابل ایراد هم هست که آن را دادگاه رسیدگی میکند

بله به عنوان یک سندعادی می توان دردادگاه به آن استنادکرد.
موفق باشید

باسلام درصورتی که مخالفتی با دست نوشته نباشد معتبراست در غیر آنصورت دادگاه تصمیم خواهد گرفت.

بله سند عادی بوده و دارای اعتبار و قدرت اثباتی است.

با سلام و ادب
سند عادی ست ولی دارای اعتبار قانونی هم هست.