نفقه به من تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۵ #42538292

سلام خسته نباشید توروخدا کمکم کنین بگین چیکار کنم من تو عقد هستم ۱۵ ماهه و باکره ام تو این مدت جر و بحثای زیادی داشتیم و همشونم به قهر و چند مدتی حرف نزدن خلاصه شده ولی دیگه طاقت ندارم الانم که حدود یک ماهه که قهر کرده و خبری نیس ازش میخواستم ببینم نفقه به من تعلق میگیره؟ اگه نه تو رو خدا یه راهی جلوم بزارین به غیر خودشو مامانش کس دیگه ای رو نمیبینه خیلی ممنونننن

مشاوره حقوقی نفقه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با استفاده از حق حبس خود میتوانید از ایشان شکایت کیفری ترک انفاق مطرح نمایید.

باسلام میتوانید نفقه خود را از ایشان مطالبه نمایید و بایستی از روز عقد تاکنون پرداخت نمایند

بادرود زوجه در فرض سوال مستحق نفقه است.

بله. از هنگام جاری شدن خطبه عقد همسر( زوجه) مستحق دریافت نفقه میباشندو شوهر(زوج) مکلف به پرداخت نفقه میباشند .

بله در صورت تمکین مستحق دریافت نفقه هستید

با سلام شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید البته با توجه به اینکه شما از حق حبس استفاده می نمایید مبلغ نفقه شما کمتر از نفقه عرفی می باشد

از زمان وقوع عقد شما مستحق نفقه هستید و زوج ملزم است آن را به شما پرداخت نماید