پزشکی قانونی می‌تونه تشخیص بدهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۶ #42342984

با سلام
همسر من مدت دو ماه است که منزل را ترک کرده و الان که قصد برگشتن داره من گفتم باید ثابت کنی که در این مدت رابطه ی جنسی نداشتی. می‌خوام بدونم راهی برای اثباتش هست؟؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص موضوع با پزشک متخصص در مهلت خاص میباشد و اثبات آن با طرح شکایت و مدارک محکمه پسند شما باید صورت بگیرد

با سلام..
برای کسب نظر پزشکی قانونی لازم است که ابتدا طرح دعوی صورت گیرد تا ارجاع به پزشکی قانونی میسر گردد..
صرفنظر از موضوع می توانید از طریق معاینه پزشک متخصص نیز اقدام نموده و اطمینان حاصل نمایید..
هر چند که قبح عمل مذکور بیشتر از خواسته شما می باشد..
موفق باشید..

پزشگ قانونی میتونه اما قطعا نمیگه شما تشریف ببرید متخصص مربوطه شاید شفاه براتوندبگه ام اگر شما همسرتان تااین حدمشکوک هستیدبهتره نیارین

نظر همکار گرامی جناب عاشوری کاملا متین است

به پزشک متخصص مراجعه کنید
اگر اعتماد وجود ندارد ادامه زندگی صحیح نیست

برای ارجاع موضوع به پزشکی قانونی باید شکایت مطرح کنید لاکن با مراجعه به پزشک متخصص مشخص خواهد شد

درود
تشخیص رابطه جنسی تا سه هفته پس از آن امکانپذیر است