میتوانم اذعان نمایم نسبت به اصالت وکالت نامه اعتراض دارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۳ #42262495

با سلام من می خواستم بدونم می توانم در کلانتری محل مراجعه نسبت به اصالت وکالت نامه اعتراض کنم و بگم من به وکالت نامه شگ دارم که طزف خوانده ان را امضا کرده یا نه و قبل از بررسی وکالت نامه هیچ کاری انجام ندهم با توجه به اینکه بنده خواهان یا همان شاکی هستم؟
چون من در یک دادگاه دیر متوجه شدم ولی چون گفتن اگه شکایت کنی و قاضی طرف رو بخواد و ایشیون بگن که امضای من هست شاید قاضی قبول نکند بره کارشناسیو جرم افترا زده بشه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادگاه نسبت به جعل بودن می توانید اقامه دعوا کنید

صرفا از طریق دادگاه می توانید اقدام کنید.

با سلام اگر اعتراضی نسبت به اصالت تنظیمی دارید فقط در دادگاه میتوانید نسبت به ان ادعای جعل داشته باشید

در کلانتری نمیتوانید نسبت به اصالت وکالت اعتراضی نمایید بلکه این اعتراض باید به قاضی تسلیم شود . البته ورود به این بحث اصلا توصیه نمیشود چرا که هیچ تاثیری بر شکایت شما نداشته و حتی در صورت عدم تایید امضاء از سوی کارشناس ، در نهایت با تنفیذ طرف مقابل تمام زحمات به هدر خواهد رفت .

این حق فقط برای موکل آن وکیل در نظر گرفته شده