برای اعتراض به چه ماده ای باید اشاره نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #41947472

سلام
زوجه تقاضای مطالبه مهریه و نفقه و اجرت المثل و هزینه دادرسی بابت مهریه از زوج نموده.
برای مهریه بعد از چندین بار اعسار و تعدیل زوج محکوم به پرداخت هر ۸ ماه یک عدد سکه شده است.
ولی برای مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت و هزینه دادرسی مهریه استناد به ماده ۵۰۹ قانون آیین دادرسی مدنی کرده و بعد از اتمام اقساط مهریه زوج را ملزم به پرداخت مابقی بدهکاری اش به زوجه نموده.درصورتیکه تعداد سکه های مطالبه شده ۱۱۰ عدد میباشد و اتمام اقساط آن حداقل ۱۱۰ سال طول میکشد.
آیا این احکام صحیح است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. مدت زمان تمام شدن بدهی اهمیتی ندارد. مهم تمکن و عدم تمکن مالی فرد است.

بله حکم صادره صحیح است با توجه به اثبات اعسار تمکن زوج ملاک پرداخت است
اگر در حال یا اینده مالی از زوج یافت شد میتوانید معرفی و‌تقاضای توقیف ووصول یکجای مهریه و سایر مطالبات را مطرح نمایید

در موضوع اعسار مهم تمکن بدهکار (زوج) در پرداخت اقساط بدهی بوده و طول زمان تسویه اهمیتی ندارد .

پرداخت مهریه برعهده زوج می باشد و چاره ای جز پرداخت ندارید