حق کسب و پیشه منو میتونن توقیف کنن و انتقال بدهند به همسرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۹ #41854164

سلام من یه مغازه دارم که سابقه ثبتی ندارد ولی ۴۰ ساله دران تصرف دارم و حق کسب و پیشه دارم و یه جورایی میشه گفت بعد از این همه سال مالک عرصه و اعیان هستم چون خودم ساختمش و در این چند سال کارم طلا فروشی هست و حدود ۳ میلیارد طلا داخل مغازم دارم... حال همسرم رفته مهریه خودشو که ۱۰۰۰۰سکه هست گذاشته اجرا و امدن مغازه منو توقیف کردن؟؟ میشه توضیح دهید دادگاه راجب مغازه و ۳ میلیارد طلای موجود در مغازه و اینکه اینجانب دارای حق و کسب و پیشه میباشم چه تصمیمی میگیرن؟؟ ایا حق و کسب و پیشه منو میتونن توقیف کنن و انتقال بدن به همسرم و اینکه اینجانب تمام درامدم از طریق این مغازه هست و اگر همه رو بگیرن من چه جوری کار کنم و طلاهام رو اگه بگیرن از کجا سرمایه بیارم کار کنم میشه دقیق بگین طبق قانون و رویه قضایی چه تصمیمی میگیرن؟ ضمنا تو بازار دیگه مغازه واسه اجاره هم نیست و فقط خارج از بازار اصلی هست حتی نمیتونم جایی اجاره کنم چون مغازه نیست همه پر هستن.. خواهش میکنم دقیق همه موارد رو توضیخ دهید در مورد حق و کسب و پیشه هم بگین لطفا

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توقیف اموال و لوازم و طلاهای موجود در مغازه بلامانع است ولی در خصوص حق کسب و پیشه تنها در صورت انعکاس این حق در سوابق و پرونده ثبتی امکان توقیف وجود دارد .