در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت ۲۵۰ عدد سکه شده ام بهترین کاری که میشه انجام داد چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۸ #41711357

باسلام
من یه آپارتمان ۸۰ متری که دارای سند بوده رو فروختم و سپس یه اپارتمان ۱۴۰متری خریداری کردم که هنوز تنظیم سند نشده ،که هردو قولنامه ها قبل از تاریخ به اجرا گذاشتن مهریه توسط همسرم تنظیم شده است درحال حاضر هر دو ملک توسط خانمم با تامین خواسته توقیف شده و در حال حاضر خریدار نمیتونه بیاد اعتراض شخص ثالث بده چون ایران نیستن و در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت ۲۵۰ عدد سکه شده ام بهترین کاری که میشه انجام داد چیست (در ضمن قاضی اجرای احکام میگن باید خود خریدار باید بیاد دادخواست بده) فقط همین یه آپارتمان رو دارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه اقدام شما جهت فروش ، پیش از اقدام همسرتان بوده است و همچنین اینکه صرفا همین یک منزل را دارید(در صورتیکه در آن سکونت داشته باشید) جزء مستثتیات دین میباشد و میتوان از طریق تامین دلیل اقدام نموده تا پس از آن بتوانید از ملک رفع توقیف نمایید.

باسلام اگر فقط همین اپارتمان دارید از طریق مستثنیات دین باتامین دلیل کارشناس رسمی دادگستری اقدام کنید