آیا قاضی رای به بازگشت خانمم به منزل و تمکین میده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۳۱ #41689971

بنده ۱۰ سال هست که ازدواج کرده ام ولی بچه دار نمیشم دکتر رفتم و عمل هم کرده ام ولی باید بهه مراکز ناباروری و پزشک درجه یک جهت ادامه درمان میرفتم که به خاطر مخارج سنگین و اینکه کارگر بوده ام نتونستم برم و نامه و پرونده پزشکی هم دارم .. خانمم هم در جریان هست ...
ولی الان دو ماه هست خانمم رفته و منزل را ترک کرده و رفته
و عنوان میکنه که بچه دار نمیشه طلاق میخوام
سوال ام اینه که:
باتوجه به اینکه بنده پرونده دارم و قبلا درمان رو دنبال کردم ولی به خاطر تنگدستی نتونستم ادامه بدم
میتونم از دادگاه بخوام که بهم مهلت بده که درمان ام رو پیگیری کنم و طلاق خانمم رو رد کنه ؟؟؟
:آیا بهم مهلت میده ؟؟؟

متشکر میشم پاسخ بدید و راهنمایی ام کنید که در دادگاه چی بگم‌که بتونم نظر قاضی رو جلب کنم و رای به بازگشت خانمم بگیرم ....

باتشکر ....

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شرایط را همانگونه که واقع شده گفته و تقاضای مهلت کنید به احتمال زیاد موافقت می‌شود....

درود
با توجه به مدتی که از عقدازدواج شما گذشته ، امکان ارجاع به پزشکی قانونی و تصمیم گیری براساس نظریه پزشکی قانونی وجود دارد .

سلام
درصورت توافق شما و ادامه دادن درمان مهلت به شما خواهند داد . در غیر اینصورت به دلیل عسرو حرج می تواند طلاق بگیرد . در این مدت شما نفقه پرداخت کنید و اظهار نامه به شعبه خود ارسال کنید.

بسمه تعالی : با فرض مذکور چون در قانون مهلت داده شده بر مورد ناباروری مرد ۵ سال ذکر شده لذا احتمال عدم قبولی مهلت از طرف دادگاه متصور است با احتمال قریب به یقین ، مگر با توافق زوجه و رضایت زوجه .. اما از منظر قانون حد نصاب زمان برای شما سپری شده و مهلت برای شما بار قانونی ندارد

سلام شرایط را همانگونه که واقع شده گفته و تقاضای مهلت کنید به احتمال زیاد موافقت می‌شود

درخواست خود را مطرح نمایید بسته به مدارک و نظر قاضی دارد

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت و مشاوره داشته باشید.