ایا میشه از جفتشون یعنی مادر و پدرم نفقه این سالایی که نبودن بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۸ #41587205

من فرزند پسر هستم مادر پدرم طلاق گرفتن میخوام از مادرو پدرم نفقه بگیرم از هردوشون الان نزدیک به ۲۳ساله طلاق گرفتن منم ۲۵سالمه و منو مادر بزرگ و پدر بزرگ پدرم نگه میدارن چیکار باید بکنم ایا میشه از جفتشون یعنی مادر و پدرم نفقه این سالایی که نبودن بگیرم

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه نفقه معوقه فقط مختص به زوجه است و برای فرزندان نمیتوان مطالبه نفقه معوقه کرد ولی نفقه جاری قابل مطالبه است اما با توجه به سن و جنسیت شما چون عرفا مستقل شناخته میشوید بعید است دادگاه درخواست مطالبه نفقه شما را قبول کند.

سلام
مطالبه نفقه گذشته فقط در خصوص زوجه مصداق دارد و اقارب نسبت به نفقه گذشته خود نمی‌توانند ادعایی داشته باشند هرچند در آن زمان پرداخت نشده باشد

باسلام.مادر تکلیفی به انفاق برفرزند ندارد.نسبت به نفقه گذشته امکان مطالبه ندارید؛نسبت به نفقه اینده اگر ناتوان باشید وقادربه کارکردن نیستید.میتوانید.

در فرض سوال نفقه ی گذشته قابل مطالبه نیست

نفقه به شما تعلق نمی گیرد

با درود اولا نفقه فرزند با پدر است
ثانیا نفقه معوقه فرزند قابل مطالبه نیست
ثالثا شما رشید هستید و مستحق نمیباشید مگر اینکه محصل باشید یا واقعا توانایی کار کردن نداشته باشید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

نفقه معوقه فرزند قابل مطالبه نخواهد بوز