ایا میتونم با اون قرارداد دست نوشته از طرف شکایت بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۲۱ #41549910

باسلام و خسته نباشید، خیلی عذر میخوام من به مشکل بزرگی برخوردم و از استرسم حتی خوابم نمیبره لطفا راهنماییم کنید، حدود یکماه پیش برای یکی از اشنایان به سفارش خودشون از برنامه دیوار یه ماشین تیبا پیداکردم تا بخرن و ماتو شهر ارومیه ایم و ماشین شهر تبریز، بعد از رفتن به تبریز با چرب زبانی فروشنده ما از سی میلیون تومن قیمت مبلغ ۲۸ میلیون به طرف دادیم و دوتومنش موند برای تعویض پلاک رفتن، معاملرو کنار خیابون انجام دادیم و با ناشی گری تنها مدرکمون دست نوشته ایست که میان فروشنده و خریدار مشخصاتشون از روی کارت ملی و مشخصات ماشین از کارت ماشین نوشتیم ، و فروشنده و خریدار هردو امضا کردند ،کس دیگری به عنوان شاهد امضا نکرد،ماشینو باخریدار ورداشتیم اومدیم ارومیه قراربود طرف بعد دوروز بیاد سند بزنه میگف از صاحب سند وکالت دارم اما الان یکماهه که نمیاد و تماسامم جواب نمیده، خریدار ماشین هم بندرو مسئول میدونن، لطفا راهنماییم کنین که چیکار میشه کرد ایا میتونم با اون قرارداد دست نوشته از طرف شکایت بکنم؟چجوری ؟ جوانی هستم که ناشی گری کردم و قدرت تاوانشو ندارم ، خیلی ممنونتون میشم اجرتون باخدای بژرگ

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه قرارداد توسط خریدار و فروشنده امضا شده است چنانچه فروشنده از مالک اصلی خودرو وکالت فروش داشته باشد خریدار می تواند به طرفیت مالک اصلی و کسی که وکالت فروش داشته (فروشنده) دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه نماید و مسئولیتی از این بابت متوجه شما نخواهد بود در صورت عدم حضور خواندگان دادگاه نماینده ای برای فک رهن و تنظیم سند رسمی معرفی خواهد نمود. لازم به ذکر است چنانچه فروشنده وکالت فروش از صاحب خودرو نداشته باشد می توان به عنوان فروش مال غیر از ایشان شکایت نمود.

عزیزم نگران نباشید

بله قرارداد دستی شما دارای اعتبار کافی است
نگران نداشتن شهود در قرارداد هم نباشید .بدون شهود هم قرارداد دستی شما دارای اعتبار است
به طرفیت هر ۲ نفر یعنی هم طرف فروشنده که وکالت داشته است و هم صاحب سند طرح شکایت الزام به تنظیم سند رسمی+فک رهن+مطالبه خسارات قانونی بدهید

پس از رسیدگی اگر فروشنده مال دیگری را بی اطلاع نفروخته باشد ،حکم از دادگاه صادر میگردد وپس از طی مراحل اداری چنانچه نامبرده حاضر به سند زدن نشود مامور اجرای احکام دادگاه (دادورز) به جای او در دفترخانه حاضر میگردد و سند را به نام شما منتقل مینماید