شکایت کردم که آبروی من رو برده، چه حکمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۱ #41534934

سلام یکی از اقوام با چندتا اسکزین شات از اینستای بنده که با کسی در ارتباطم و چند تا پیام از طرف مقابل ابروی من رو بین اقوام برده و من هم چون ۲ ساله که با شوهرم زندگیم ناراحتی پیش اومده و درخواست مهریه کردم و درخانه پدرم هستم و علیه طرف شکایت کردم که ابروی من رو برده حالا قانون چی درنظر میگیره و نمیدونم اسکرین ها رو از کجا اورده و حتی زندگی طرف مقابل هم به خطر انداخته و ابروی اون رو هم برده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید پروندهتون کامل بررسی بشه و تنها با استن اسکرین شات نمیشه نظری داد

سلام

به موجب ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی - تعزیرات(قانون جرائم رایانه ای الحاقی به قانون مذکور) جرم مذکور با شهادت شهود و ادله ی دیگری که دارید مانند تصویر فایل های ارسال شده برای دیگران قابل اثبات و دارای ضمانت اجرای سنگین حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هردو مجازات می باشد.

ضمنا اگر اسکرین شات های مذکور به صورت غیر مجاز و بدون اطلاع و اجازه از تلفن همراه خود شما گرفته شده است مضافا مستند به ماده ۷۲۹ قانون مذکور نیز قابل تعقیب می باشد.

باسلام
برای این امر بایستی پرونده شما مطالعه شود تا اظهار نظر نمود
این امر صرفا بستگی به موضوع اسکرین شات ها دارد