به خاطر وابستگی شدید روحی و عاطفی حضانت دختر هفت ساله ام رو میخواهم، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۰۹ #41517100

من دختری دارم که یک ماه هست وارد ۷ سالگی شده. و طلاق هنوز اتفاق نیفتاده ولی من جدا کنار مادرم زندگی میکنم. در صورتی که بتونم منزل و حقوق و شرایط لازم رو برای حصانت داشته باشم میتونم حصانت رو بگیرم؟ دخترم شدیدا به من وابسته است و دوست نداره کنار پدرش باشه. میشه حصانتش رو گرفت حتی الان که ۷ سالشه و قانونا برای پدر هست؟ چون هر دوی ما از دوری داریم دچار اسیب روحی و جسمی میشیم طی ده روز گذشته

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایداثبات نمایید شوهرتان توانایی حضانت فرزندتان را ندارد.

تعیین و تکلیف موضوع حضانت در هر حال با توجه به مصلحت طفل خواهد داشت با اثبات موضوع دادگاه نیز حکم میدهد

نخیر نمیتوانید تا قبل از سن ۹ سالگی اقدام به نگهداری دخترتان نمایید، مگر اینکه عدم صلاحیت پدرش را اثبات نمایید،. موفق و موید باشید

بهترین راه الان توافق با همسرتان و مورد توجه قراردادن نیاز عاطفی فرزندتان است در غیر اینصورت حضانت تا ۹ سالگی قانونا با پدر بوده مگر اینکه عدم صلاحیت پدر را در دادگاه اثبات نمایید

چنانچه زوجین عاقلانه به اراده فرزند مشترک احترام بگذارند به زور و اجبار نمی شود او را از مادرش جدا کرد هرچند حضانت با پدر باشد.

با سلام حضانت تا ۷سالگی با مادر است پس از ان برای دختر تا رسیدن به بلوغ یعنی ۹سالگی با پدر است مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که پدر صلاحیت لازم برای حضانت را ندارد که باید دادخواست سلب حضانت بدهید