تصرف زمین توسط نیروگاه حرارتی نزدیک ۵۰ سال می گذره می تونم حقمون پس بگیرم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #41427507

در زمان احداث نیروگاه حرارتی تبریز مقدار ۱۳ سهم از ۱۵ سهم ششدانگ پلاک توسط سایر وارث و مالکین مشاعی مع الواسطه برابر سند قطعی در دفتر خانه به شرکت سهامی تولید برق ایران انتقال یافته و لیکن قدرالسهم اینجانب به مقدار دو سهم از پانزده سهم ششدانگ بدون تملک و اجرای مقرارت راجع به نحوه تملک املاک واقع در طرح های دولتی و بدون پرداخت بها عادله عرصه و اعیانی توسط نیروگاه حرارتی تصرف گردیده است

سوال من اینه ما می تونم حق خودمون بگیرم ؟ و قیمت زمین و خود رو به قیمت روز ( قیمت بازار) بخوایم؟
و از تصرف زمین توسط نیروگاه حرارتی نزدیک ۵۰ سال می گذره سوالم اینه باز می تونم حقمون پس بگیرم ؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بله شما میتوانید تمام حق وحقوقات خویش را مطالبه نمایید