اجرائیه نزدن مهریه چه فایده ای دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۸ #41288024

سلام و وقت بخیر
همسرم مهریه را مطالبه کرده و رای قطعی شده اما اجرائیه صادر نمیکند. ایا دلیل خاصی دارد که اگر اجرائیه صادر نکند به نفعش می باشد؟
الان ۵ ماهه رای قطعی شده ولی اجرائیه صادر نکرده به نظر شما چه فایده و نفعی برایش دارد که صبر کرده؟
مهریه اش ۲۰۰ سکه است

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. نفعی برای زوجه ندارد. هر زمان تقاضای اجرای حکم کند باید مهریه را پرداخت کنید

به هرحال شما باید مهریه را پرداخت نمایید و این تاخیر ایشان تاثیری در پرداخت ندارد.

باسلام ایشان می تواند هر زمانی که بخواهد حق خود را مطالبه کند سکه روبه افزایش است

باسلام
نفع و فایده ای ندارد شاید قصد مصالحه وسازش دارد.

سلام
الزامی به درخواست اجراییه ندارند و منفعت ایشان صرفا در آن است که با گذر زمان قیمت سکه افزایش می یابد

سلام . منفعتی برای ایشان متصور نیست . شاید قصد مصالحه داشته باشند .

با احترام نفعی ندارد برای اجرا حکم باید صدور اجراییه را بخواهند