خسارت تاخیر تادیه چک برای افراد که رای اعسار و تقسیط گرفته اند چگونه حساب میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۱ #41160323

بنده بابت چکی که بعنوان ضمانت داده بودم و برگشت خورده بود محکوم به پرداخت بخشی از وجه چک شدم و پس از قطعی شدن حکم، تقاضای اعسار و تقسیط دادم که پذیرفته شد. حال از آنجا که در رای محکومیت اولیه، پرداخت خسارات تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک لغایت اجرای حکم قید شده است، آیا برای فاصله زمانی میان سر رسید چک تا صدور رای اعسار که حدود یک سال است هم بایستی خسارت تاخیر تادیه بپردازم یا اینکه بدلیل معسر بودن از آن معاف می باشم؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر تادیه نیز تقسیط می شود

باسلام و احترام، معاف نمی باشید اما با توجه تفاوت معنا دار نرخ تورم واقعی بازار و نرخ اعلامی بانک مرکزی (که مبنای خسارت تاخیر تادیه می باشد) ضرر کمتری متوجه شما می باشد و بیشتر به ضرر محکوم له است.

با سلام تا زمان پرداخت کامل تاخیر تادیه محاسبه می شود

باسلام تا زمانی که پرداخت به صورت کامل صورت گیرد تاخیر حساب میشود

درود
تا زمان تادیه کامل، خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت.

با درود خیر متاسفانه معاف نیستید تا آخرین قسط نیز خسارات تاخیر قابل محاسبه و مطالبه است

باسلام تاخیر تادیه در هرصورت تا زمان اجرای حکم تعلق می گیرد