آیا این مسدودی به اندازه یک چهارم است یا کل حساب مسدود میشود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۴۹ #41154628

با سلام و عرض ادب
چنانچه زوجی در موعد مقرر موفق به پرداخت قسط مهریه نشود و به درخواست زوجه حساب حقوقی او مسدود شود ، آیا این مسدودی به اندازه یک چهارم است یا کل حساب مسدود میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .فقط یک چهارم قابل مسدود شدن است درصورتی که کل مسدود شده طی لایحه درخواست رفع مسدودی مازاد را مطالبه کنید.

یک چهارم توقیف خواهد شد

سلام
یک چهارم توقیف میشود .

باید به میزان یک چهارم توقیف شود.

سلام و وقت بخیر
برای پرداخت بدهی مورد حکم کل موجودی حساب به عنوان دارایی شخص جهت پرداخت بدهی توقیف میشود و آن یک چهارم صرفا در خصوص حقوق ماهیانه شخص است که کسر میشود و آن زمانی است که مال دیگری از او جهت ادای دین وجود نداشته باشد.پس توقیف حساب ربطی به کسر یک چهارم حقوق ندارد.
موفق باشید

باسلام
بله اگه از اداره باشد تا یک چهارم است

بااحترام
حکم یک چهارم را قاضی صادر خواهد نمود